wat is sendé

Sendé is een uiterst gebruiksvriendelijke webtoepassing die het mogelijk maakt op een eenvoudige manier uw administratieve taken te verlichten. Het is de ideale business tool voor kleine zelfstandigen en mensen met een bijberoep. Concentreer u op datgene waar je goed in bent !  Sendé verlicht uw administratie en ondersteunt uw business.  Onze slagzin voor Sendé is "factureren in een klik" en dat is net de bedoeling van onze software, een eenvoudige toepassing waar iedereen snel en vlot mee overweg kan.

Sendé bestaat uit verschillende componenten.  Deze zijn het beheren van klanten, artikels, leveranciers, offertes, facturen, werkbonnen, facturen, documenten en een website component. Deze componenten zijn zo gemaakt dat ze heel eenvoudig zijn in gebruik en dat je zonder kennis van ingewikkelde procedures heel eenvoudig uw administratie en website kan beheren.

Sendé is te bereiken via uw webbrowser en aangepast om ook te werken op tablets.  Zo kan je op een tablet met een internetverbinding ( 3G/4G of wifi ) ook perfect uw administratie doen.  Sendé is eenvoudig opgezet en behoeft weinig extra uitleg.  Alle knoppen zijn voorzien van duidelijke helpteksten

Heeft u een vraag?